Digital logic

Digital logic

Podjetje Digital Logic skrbi za programsko in strojno opremo svojih naročnikov že dobrih 25 let, odlikuje pa jih odlična povezava med računalniškim in računovodskim segmentom storitev. Računovodsko torej podprejo vse vogale: s programi in storitvami po meri.

Selitev v nove poslovne prostore je v podjetju sprožila misel o prenovi – ne zgolj prostorov, ampak tudi vizualne identitete podjetja. V iskanju pravega logotipa in slogana smo se sprehodili skozi številne domišljijske dežele ter se ustavili pri – urejenosti in igrivosti. Eksaktno, pošlihtano in odgovorno, a hkrati ne prestrogo in preresno, tako bi želeli delovati, ugotovimo.

Igra črt, ki se šele na drugi pogled spremeni v črke, ponuja sijajno osnovo za unikatno grafično zgodbo. Barvni koncept z modro v glavni vlogi, prečiščen in jasen, pa pripomore k prepoznavnosti. Logika urejenih številk, ki ima v podjetju že dolgo domovinsko pravico, zdaj torej prehaja tudi na področje vizualnega izraza.

Lepo je biti del te preobrazbe, odpirati polja možnosti in iskati skupne všečne imenovalce. Številne tlorisne zasnove, stenske grafike in oblikovane steklene površine, navadne in svetlobne table, pulti in fotelji, dopisi in vizitke – vse to se je znašlo na naših mizah in ekranih med dolgimi srečevanji, kjer so besede zavile tudi na nestrokovna področja. In me ponovno spomnile, da je prijateljska bližina tudi v poslovnih stikih še pa še fajn!