A koda plus_branding poslovnih prostorov

A koda plus_branding poslovnih prostorov

S podjetjem A koda plus sodelujemo že vrsto let. Naša stalnica so kreacije novoletnih voščilnic, ki vsako leto znova najdejo svoj izraz v verzih in ličnem grafičnem motivu. Sem in tja pa pride na vrsto tudi oblikovanje kataloga, sejemske stojnice, etikete za vodo, poslovnih tiskovin, izložbe … in tudi branding novih poslovnih prostorov v Trzinu.

Elementi celostne grafične podobe, ki so se dograjevali tekom let, so dobili svoje mesto na stenah, stebrih, vratih, tablah, steklenih površinah pisarn. Usmerjajo in označujejo, predvsem pa govorijo unikatno zgodbo o podjetju, ki poskrbi za “tehnično opremo objektov v vsakem okolju”.

Branding ali znamčenje prostorov je del ustvarjanja zgodbe o podjetju, del porajanja želene identitete z izbranimi lastnostmi in ugleda pri kupcih in konkurentih. V kolikor je grafična oprema prostorov skladna s promocijskimi materiali in prenaša isto sporočilo, smo pri gradnji blagovne znamke na dobri poti.

Dizajn prostorom krade anonimnost in jim podarja identiteto. Jemlje uniformiranost, vnaša unikatnost. Ukinja zmedenost, prinaša jasnost. Vredno investicije, truda, razmisleka, mar ne?