Mnenja strank

 

 »Nisem vedela, da imam opravka z izjemnim profesionalcem – ki mu je v prvi vrsti pomembno, da je stranka zadovoljna, a po drugi, da zadeva resnično služi svojemu namenu.« 

 

Ko sem se vprašala, komu naj zaupam, da predstavi mojo prisotnost na spletu, je srce reklo, Evi. Ker je tako prijetna.

Imela je kar nekaj dela z menoj. Kajti še sama nisem točno vedela, kaj bi rada povedala svetu. Po sestanku z menoj je oblikovala in predlagala več idej iz svoje bogate zakladnice, nato pa pustila, da se je iz moje duše rodilo res tisto pravo, kar sem iskala. Pokazalo se je, da Evina potrpežljivost nima meja. In zato sem ji neizmerno hvaležna. Da je znala mirno počakati, medtem še naprej raziskovala, dokler se ideja res ni izkristalizirala. Na koncu sem dobila mnogo več, kot sem pričakovala. Nisem vedela, da imam opravka z izjemnim profesionalcem – ki mu je v prvi vrsti pomembno, da je stranka zadovoljna, a po drugi, da zadeva resnično služi svojemu namenu.

Eva, hvala, ker si mi prišla nasproti s svojim profesionalno potrpežljivim pristopom.

Andreja KastelicDružina zlate dobe, www.druzinazlatedobe.si

 

 


»Evo krasi profesionalen in spoštljiv odnos do stranke.«

 

Na Evo smo se obrnili za izdelavo celostne podobe naše šole. Zaradi njene strokovnosti, širokega spektra idej in izjemne kreativnosti smo hitro prišli do ustreznega rezultata. Njene rešitve so enostavne, kakovostne ter zajamejo bistvo ideje.

Eva je zelo komunikativna oseba z pozitivno energijo, ki človeka prepriča tudi z očitnim bontonom in nevsiljivim človeškim pristopom. Krasi jo profesionalen in spoštljiv odnos do stranke. Sodelovanje je zelo produktivno, sproščeno in usmerjeno k dosegu cilja.

Z njenimi izdelki smo zelo zadovoljni, je vredna zaupanja in jo zelo priporočamo vsem, ki potrebujejo tovrstne storitve.

Franci Podlipnik, Glasbena šola Tržič, ravnatelj, www.glasbena-sola-trzic.si

 


 

»Na obraz nam preslika svoj nasmeh.«

 

Ko se spojita eksplozija idej in neverjetna ustvarjalnost, dobimo presenečenje s podpisom Eve Remškar. Na obraz nam preslika svoj nasmeh, ki le še potrdi, kako z radostjo, a profesionalno je osmislila našo željo. Izzivi so njena stalnica, barve in vzorci pa abeceda, s katero prevaja naše misli v lepoto, ki nas nato obdaja in ki jo še kako potrebujemo!

Mojca Marin, dr. dent. med, Le-an dent, www.zobozdravstvo-marin.si

 


 

»Pri Evi izjemno cenim njeno komunikativnost in ažurnost.«

 

Naše podjetje z Evo sodeluje že vrsto let, predvsem na področju grafičnega oblikovanja v povezavi z našo celostno podobo in promocijskimi materiali, vedno bolj pa jo na tem segmentu projektiranja vključujemo tudi pri projektih notranjega opremljanja poslovnih prostorov. Sam z Evo sodelujem zadnji dve leti in ker je kot oseba marljiva, hkrati pa nadvse energična, sva se takoj odlično ujela. Pri Evi izjemno cenim njeno komunikativnost, zaradi katere vedno znova z lahkoto prihajava do kakovostno usklajenih rešitev, ter njeno ažurnost, saj se vedno drži dogovorjenega roka – v dandanašnjem tempu je to pri poslovnih partnerjih že skoraj redkost.

 Gregor Rožman, Protim Ržišnik Perc arhitekti in inženirji d.o.o., pomočnik direktorja, www.protim.si

 


 

»Živahne barve, svežina pri pristopu in pozitivna sporočila, ki temeljijo na razumevanju naročnika.«

 

Z Evo Remškar sodelujem od leta 2012, ko sem nastopila delo v Tržiškem muzeju. Njeno oblikovanje pa sem opazila že prej, živahne barve, svežino pri pristopu in pozitivna sporočila, ki temeljijo na razumevanju naročnika in resnično povzemajo njegovo poslanstvo. Na primer celostna podoba Vrtca Tržič in Društva upokojencev Tržič.

Prav zaradi vsebinskega pristopa sem jo povabila k oblikovanju koledarja za Občino Tržič, ki je bil tematsko posvečen kulturni dediščini Tržiča. Besedilni in slikovni material, ki smo ga pripravili v muzeju, je nadgradila s sodobnimi oblikovalskimi rešitvami, ki pa ohranjajo dediščinski duh in poudarjajo značaj mesta Tržič. Sodelovali smo v timu, komunikacija in srečanja so vedno gladko tekli, oblikovalske rešitve pa so bile odlično sprejete pri vseh članih delovne skupine, zato smo sodelovanje ponovili še naslednje leto, obakrat so bili uporabniki nad izdelkom navdušeni.

Kot članica skupine za razvoj turistične ponudbe v Tržiču sem podprla tudi predlog Eve Remškar za logotip Občine Tržič, saj je bila grafična in tekstovna rešitev resnično najboljša.

Evo Remškar kot kreativno, pozitivno in profesionalno sodelavko v najboljšem smislu te besede priporočam za sodelovanje.

 Jana Babšek, Tržiški muzej, direktorica, www.trziski-muzej.si

 


 

»Z Evinimi rešitvami smo na področju turizma v kratkem času naredili velik premik.«

 

Sodelovanje z Evo na področju oblikovanja celostne grafične podobe za turizem in njenih aplikacij je bilo presenetljivo nestresno :).

Njene ideje so izvirne, zadenejo bistvo ter so vedno podprte z zgodbo. Zadane naloge vedno nadgradi, vendar na naročnika ne pritiska z dodatnimi naročili. S skrbnostjo dobrega gospodarja v korist naročnika deluje pri povezovanju z drugimi partnerji ali podizvajalci. Kljub njeni kreativnosti je poslovno organizirana in zanesljiva, na srečanjih in sestankih pa s svojo pozitivno energijo in komunikativnostjo poskrbi za sproščeno, a vendar delovno vzdušje.

 Z njenimi rešitvami smo na področju turizma v kratkem času naredili velik premik pri prepoznavnosti Tržiča, naši turistični ponudbi ter ugledu v očeh potencialnih obiskovalcev. V kolikor želite domiselno in kakovostno rešitev za vašo promocijo, z Evo nikakor ne boste zgrešili.

 Petra Hladnik, Občina Tržič, Turistično promocijski in informacijski center, www.trzic.si

 


 

»Sodelovanje z Evo je prežeto s pozitivno energijo, z dobro mislijo, s pogledi, usmerjenimi naprej in navzgor.«

 

Moje in Evine poti se v preteklosti niso križale prav pogosto. V zadnjem letu pa – skorajda dnevno. Za kratek čas sva namreč postali sosedi. Že ob prihodu na Zali rovt je mojo pozornost zbudila stena, popisana s spodbudnimi gesli: live, reach, dance, sing, jump, …

V zeleni barvi – kot sem lahko ugotovila, eni Evinih najljubših. »Verde, que te quiero verde …« je bila moja prva misel.

Če sem Evo prej poznala zgolj kot nasmejano dekle, sem zdaj spoznala še njeno (in njene družine) – na res zanimiv način – izraženo življenjsko filozofijo. Preplet le te z zeleno, v vetru plapolajočo pampo, z rahlo raztresenimi živobarvnimi cvetlicami je kazal na iGRIVO[1], kreativno, naravi naklonjeno in prijazno osebnost.

Dokončno me je navdušila, ko sem se našla v zagati pri notranji opremi naše nove hiše v Ljubljani. Arhitektka je navdušila z idejnimi rešitvami, ki so bile vse po vrsti – drugačne, ne stereotipne, inovativne. Dobre. Odlične.

Zato nisem prav nič oklevala, ko sem jo prosila, če lahko oblikuje vabilo in napise za dobrodelni bazar društva En korak več in Centra Korak, eno najodmevnejših prireditev, ki se vsako leto v pred-adventnem času odvije v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Predlogi so bili sprejeti z navdušenjem, izbrani predlog še posebej. Izjemno angažirana, je pokazala svojo, ne le kreativno, pač pa tudi človekoljubno plat.

Sodelovanje z Evo je prežeto s pozitivno energijo, z dobro mislijo, s pogledi, usmerjenimi naprej in navzgor. Prepričana sem, da (že) srečanje z Evo prinaša v poslovni proces in odnose nove dimenzije, prežete s kreativnimi, zanimivimi in živimi rešitvami.

Jelena Jukič Wilfan, Wilfan d.o.o., direktorica, članica Društva En korak več

[1] Zapis je pravilen in se navezuje na Evino frizuro  🙂 


 

»Evina kreativnost nima meja.«

 

Evina kreativnost nima meja. Iz namigov oz. želja stranke točno razbere, kaj želimo, kot da bi brala misli. Vsak izdelek je domiselno sestavljen mozaik zgodb. Kar me še posebej veseli, gleda vedno tudi naprej, torej kaj vse bi še lahko razvijali v določenem projektu.  Njeno ustvarjanje spremljam že nekaj časa, a me vedno znova preseneti s svojimi predlogi rešitev. Igra se s slogani, ki ponujajo več interpretacij, prav tako kot zgodba, ki jo razvije do potankosti.

Eva je zelo zanesljiva. Za stranko resnično poišče najugodnejše (glede na ceno in kvaliteto) variante, pa čeprav ji to vzame precej dragocenega časa, ki ga ne more posvetiti oblikovanju.

Njena pozitivna energija takoj napolni prostor, kjerkoli se srečamo. Za izmenjavo mnenj je vedno na voljo. Včasih se zgodi, da kot stranka zamujamo z roki za oddajo gradiva, a njeno »priganjanje« je polno razumevanja, tako da se prav zaradi tega še bolj potrudiš, še bolj pohitiš. Razume, da se vseh predlogov ne da realizirati, da imamo kdaj tudi drugačne poglede, a vedno si vsak naš predlog zabeleži in o njem razmišlja.

Srečujemo se ob projektih, ki smo jih načrtovali in želeli izpeljati že vrsto let, zato smo še bolj zadovoljni, da pri tako pomembnih zadevah sodelujemo z Evo, saj so produkti res narejeni s pravo mero razuma in domišljije. Absolutno gre za pridobitev, na katero smo zelo ponosni in se z njo lahko pohvalimo. A gre za osnovo, ki jo bomo v prihodnjih letih še nadgrajevali.

Vsem svetujem, da je škoda časa beliti si glavo s takšnim ali drugačnim oblikovanjem ali sodelovati s komerkoli. Potreben je le klic ali e-sporočilo in že ob prvem srečanju se boste prepričali, da je Eva prava oseba za poslovno sodelovanje.

Mateja Dolžan, Občina Tržič, Turistično promocijski in informacijski center, www.trzic.si

 


 

»Njene ideje so vedno tako unikatne, da se velikokrat vprašaš, od kod črpa navdih.«

 

V preteklosti sem z gospo Evo Remškar že večkrat sodeloval. Moje izkušnje so zelo pozitivne.

Njene ideje so vedno tako unikatne, da se velikokrat vprašaš, od kod črpa navdih.
Zelo pomembno se mi zdi, da zna prisluhniti naročniku in ne vztraja pri nekem konceptu za vsako ceno.

Njeni končni izdelki so v poplavi dizajna res nekaj posebnega v pozitivnem smislu.
Še posebej sem navdušen, da zna očistiti končni izdelek nepotrebnih informacij in vizualnega balasta.

Tudi ko bomo naslednjič potrebovali podobne storitve, bo gospa Remškar naša prva izbira.

Resnično priporočam.

 Tomo Smolej, Smolej d.o.o., direktor, www.smolej.si

 


 

»Eva v sebi združuje kreativno dušo in poslovno strukturo.«

 

Eva v sebi združuje kreativno dušo in poslovno strukturo – zelo dobro je znala pretvoriti naše poslovne potrebe v kreativne rešitve, ki v sebi nosijo svežino in odprtost, po drugi strani pa tudi ravno pravšnjo mero poslovne umirjenosti, ki jo potrebujejo tudi naše stranke. Hitro smo se ujeli tudi po človeški plati, saj je pozitivna, fleksibilna in vedno pripravljena prisluhniti izzivom, s katerimi se soočamo pri našem delu s področja poslovnega svetovanja.

 Janez Žezlina, Energos, poslovno in kadrovsko svetovanje, d.o.o., direktor in svetovalec, www.energos-svetovanje.si

 


 

»Eva je domiselno povezala obstoječe in nove elemente v celoto.«

 

V Društvu upokojencev Tržič smo želeli preurediti pisarno. Za pomoč smo zaprosili Evo, ki je zelo izvirno in domiselno povezala obstoječe in nove elemente v celoto in vse skupaj osvežila s prijetnimi svetlimi barvami, kar daje vtis nove pisarne. Pri delu je zanesljiva, korektna, prijazna in vedno pripravljena najti še kakšno rešitev. Z veseljem njene storitve priporočam tudi drugim.

Zvonka Pretnar, Društvo upokojencev Tržič, www.posrcumlad.si/trzic

 


 

»Vidi se, da Eva razmišlja izven ustaljenih konceptov.«

 

Eva Remškar se je kot zunanja sodelavka izkazala kot izjemno kreativna in domiselna. Izredno smo zadovoljni z njenim oblikovanjem, saj je preseglo naša pričakovanja. Vidi se, da Eva razmišlja izven ustaljenih konceptov. Njene zamisli so izvirne, inovativne ter zadenejo bistvo. Pri delu ponuja celovite rešitve, ki se na koncu povežejo v neko zgodbo. Je strokovna, dostopna, fleksibilna in dobro organizirana. Delo sprejema z vso odgovornostjo. Sodelovanje z njo je prijetno, saj izžareva pozitivno energijo, ima posluh za potrebe in želje strank. Komuniciranje z njo poteka na visoki ravni, občutki in vzdušje na različnih srečanjih pa je pozitivno.

Njeno sodelovanje je prispevalo k naši poslovni samozavesti, saj nas njeno delo predstavlja tudi navzven širši javnosti.

Evine storitve bi zaradi kakovosti njenega dela na vseh področjih priporočili tudi drugim.

Nataša Durjava, Vrtec Tržič, ravnateljica, www.vrtec-trzic.si

 


 

 »Ko njena dela deliš med poslovnimi partnerji, jih zagotovo toliko zdrami, da povprašajo, kdo je avtor.« 

 

Kreativnost, komunikativnost in osebni pogled na zastavljen projekt so lastnosti, pri katerih ga. Remškar izstopa iz povprečnega poslovnega dizajniranja.

Sodelovali smo pri več projektih: idejni zasnovi promocije, oblikovanju prospektov, voščilnic, nalepk, promocijskih majic, zastav. Ko stranka vsaj približno ve, kaj želi, bodo zastavljeni projekti zagotovo dobili neko dodano vrednost, predvsem skozi kreativno sporočilo, eleganco in obliko.

Ni pomembno, ali je to vizitka, voščilnica ali prospekt … Ko jih deliš med poslovnimi partnerji, jih zagotovo toliko zdrami, da povprašajo, kdo je avtor. To pa je njen namen in naša želja!

Priporočam.

Emil Pintarič, Pinstep d.o.o., direktor, www.pinstep.si

 


 

 »Nad našo novo podobo smo navdušeni in nanjo ponosni.« 

 

Za sodelovanje z Evo smo se odločili zaradi njenega preteklega dela, ki sem ga imel priložnost videti v okviru Obrtne zbornice. Njene rešitve so bile odlične. Enako se je pokazalo pri izdelavi CGP blagovne znamke Brodi. Ideje so bile čudovite, moderne in so presegle pričakovanja.

Njeno razmišljanje je vsekakor drugačno in vedno stremi po izboljšanju izdelanega, hkrati pa je previdna in upošteva vse morebitne ovire in jih vključi v kontekst. Kakovost oblikovanja in sloganov je odlična. Slogan, ki naj bi spremljal podjetje, naj bi bil sestavljen iz dveh, največ treh besed – če se sliši še tako enostavno, je to zelo zahtevno delo. Všeč mi je, ker je Eva začutila naše delo in našla odličen slogan Brodi, moja pika na i. Točno to smo mi.

Eva je poslovno korektna, strokovna in zelo fleksibilna. Vse, kar smo si izmislili, je izdelala v dogovorjenih rokih. Čeprav se je pokazala potreba po oblikovanju v zadnjem trenutku, nam je vedno prisluhnila ter vse izvedla strokovno in kvalitetno.

Eva nam je tudi priporočila odličnega izvajalca za postavitev nove spletne strani Jureta Omejca (Boomerank). Všeč nam je, da poleg oblikovanja misli na celoto, na končni izdelek, saj tako izkaže zanimanje in željo po tem, da ima stranka popoln »zunanji izgled«.

Eva se postavi v našo kožo in skuša razmišljati kot mi. Tako začuti našo energijo in naše želje. Je dostopna, prijazna, prilagodljiva, pozitivna in ima posluh za stranko. Z Evo mi je bilo vedno v veselje spiti jutranjo kavico in nikoli nisem imel občutka, da je to že sestanek. Vse je potekalo spontano. Eva stranko in njeno delo začuti, se z njim poistoveti in naredi pravo oblikovno podobo.

Rezultati sodelovanja z Evo so se nam pokazali že kmalu po prenovi spletne strani www.brodi.si, za katero smo prejeli naziv “Spletni trgovec leta” v kategoriji “Oblačila in obutev”. Nad novo podobo smo navdušeni in nanjo ponosni. Evo z veseljem vedno priporočam ostalim, ki se srečujejo z izzivi na tem področju. Še posebno tistim, ki niso zadovoljni s povprečnimi rešitvami.

Marko Brodar, Brodi, www.brodi.si

 


 

 »Kasneje smo ugotovili, da boljše rešitve ne bi mogli dobiti.« 

 

Ko smo se odločili za preureditev otroške sobe v sobo za 14 letnega najstnika, to za nas ni bila enostavna naloga, saj smo želeli imeti nekaj povsem novega, nekaj kar odgovarja trenutnim trendom, izžareva življenje našega fanta in je cenovno ugodno.

Evo sem poznala že iz šolskih let in tako smo se odločili, da se nanjo obrnemo za pomoč. Z njenimi rešitvami smo dobili več kot smo pričakovali. Eva nam je dobesedno predstavila nekaj, kar je bilo za nas na prvi pogled nemogoče realizirati v prostoru, ki je bil namenjen preureditvi. Kasneje smo ugotovili, da boljše rešitve ne bi mogli dobiti. Soba je kar naenkrat bolj prostorna, nudi kotiček za spanje, učenje in prosti čas, ter za vse hobije in aktivnosti, teh pa pri nas ni malo.

Evo sem že priporočila večim svojim prijateljem in jo bom tudi v bodoče, saj v današnjem času vseh možnih ponudb ne najdeš zlahka nekoga, ki vloži toliko sebe v vsak novi projekt.

Andreja Lavtar Hafnar, hafnar@siol.net