Lokostrelstvo Levstek

Lokostrelstvo Levstek

Robert Levstek je v lokostrelskih krogih poznano ime, povezano s številnimi lovorikami. V sedmih letih aktivnih tekmovanj je ustrelil štiri državne rekorde, lahko preberemo na spletu. Kmalu je spoznal, da je njegovo poslanstvo lokostrelstvo približati čim širši množici ljudi. Ker je to šport za vse generacije, za oba spola, za zdrave, za bolne, za invalide, za ljudi s posebnimi potrebami. Ker je lokostrelstvo olimpijski šport in ga človeštvo pozna že preko 50.000 let in ga “imamo v krvi”.

Robertu je v veselje in čast, da lahko svojo strast do lokostrelstva deli z mladimi nadobudneži – poučuje na šolah. Lok in puščico pa s svojo ekipo poskuša približati vsem generacijam tudi na svoje ustvarjalne načine. Lahko se spoznate z veščino lokostrelstva na srednjeveški način v Veliki Zaki pred vhodom v Camping Bled. Lahko se lokostrelsko preizkusite v prelepi dolini Drage, kjer se v čarobnem gozdu skriva 36 tarč, maket živali. Ali pa si privoščite edinstveno zabavo v obliki Archery wars – hibridom med paintballom, lokostrelstvom in “vojaško” taktiko.

Najboljša lokostrelska dogodivščina torej čaka na vas, podprli pa smo jo z novo celostno grafično podobo in promocijskim letakom. Naj bo vaša lokostrelska izbira zadetek v polno!